Nieuws

 • CD presentatie "PRESENT"
  28 mei, 2018

  Op 22 april was het zover: de feestelijke lancering van Anke Timmer's nieuwe EP "PRESENT". In Villa Concordia, Utrecht, hebben we twee concerten gegeven. Anke speelt het meest solo-concerten, maar voor deze keer hebben we uitgepakt met een triobezetting. Natuurlijk met Anke zelf op gitaar, ukelele en zang; Sander Kalmeijer - tevens producer van de plaat - op bassen en backing vocals; en ik op cajon, snare, wasbord, surdo, wahwah tubes en nog een boel meer. Achtergrondzang en een stukje fluiten, bijvoorbeeld. De EP is verkrijgbaar via anketimmer.nl -> EP bestellen. Het lied "Naar Mijn Hart" kun je luisteren bij video.

 • Interview Udo Demandt
  14 april, 2018

  De redactie van Slagwerkkrant is onlangs verhuisd naar een nieuw pand. Dat moest natuurlijk gevierd worden, vandaar dat we ergens in februari aldaar het glas hieven. Tot zover het officiële gedeelte. Al borrelend (...) kreeg ik de vraag of ik ene Udo Demandt zou willen interviewen. Dat vond ik een leuke vraag, want ik ken Udo al jaren en: hij is nou nét zo iemand die ongemerkt allerlei prachtige dingen doet. Tijd om hem in het zonnetje te zetten, dus. Ik heb een uur bij hem aan de keukentafel gezeten met de memorecorder aan. Het eindresultaat beslaat drie pagina's in Slagwerkkrant 205. Vooralsnog alleen leesbaar in de papieren versie, zo gauw het online beschikbaar komt zal ik het stuk hier toevoegen.

  Op slagwerkkrant.nl kun je in de "Plus"sectie alvast wat extra's over Udo lezen en zien. Klik hier!

 • Reprise Sjors
  6 februari, 2018

  In april en mei doen we een kleine reprise-tour met Sjors van der Panne. Bekijk de data in de agenda!

  Vanaf het najaar gaan we met nieuw materiaal touren, deze data volgen binnenkort.

 • Tour Sjors van der Panne
  24 augustus, 2016

  Vanaf 15 september ga ik het theater in met Sjors van der Panne. Met verder Peter Pluer (gitaar) Hubert-Jan Horrocks (toetsen) Michelle Courtens (cello) en Myrthe van de Wetering (viool). Dat wordt fijn! We hebben al een paar keer warmgedraaid, onder andere in het Vondelpark. De speelijst staat in de agenda. Hou je van het nederlandstalige chanson, kom dan zeker een keer kijken.

 • Nieuw materiaal The Originators
  29 juli, 2016

  Nog even wachten en dan is het zover: er komt een nieuwe single van de Originators aan! Uitsluitend op vinyl verkrijgbaar - al doen we er een downloadcode bij. We hebben een mooie klassieker als A-kant gekozen en Pier heeft weer een instrumental gemaakt voor de achterkant. Het hoesontwerp staat weer op mijn naam, dus ik weet al hoe het eruit gaat zien. Klein voorproefje zie je hiernaast. Zeven oktober gaan we 'm presenteren in De Hip, Deventer. Wees erbij!