Gedetailleerd overzicht

YouTube naar mp4-converter online

Nieuws

 • Nieuwe band: Threesome Jazz
  28 mei, 2021

  Zo! Na een pandemie en een website-crash is het wel weer tijd voor iets nieuws. En wel een compleet nieuwe bandje! Benjamin Kuijpers, Dave Breidenbach en Job Kaihatu hebben me gevraagd om bij ze aan te sluiten in "Threesome Jazz" en natuurlijk heb ik "JA LEUK!" gezegd. Inmiddels hebben we een streaam concert gegeven in Gigant Apeldoorn, binnenkort komen er ook echte heuse ouderwetse live optredens aan.

 • Tour Sjors van der Panne
  24 augustus, 2016

  Vanaf 15 september ga ik het theater in met Sjors van der Panne. Met verder Peter Pluer (gitaar) Hubert-Jan Horrocks (toetsen) Michelle Courtens (cello) en Myrthe van de Wetering (viool). Dat wordt fijn! We hebben al een paar keer warmgedraaid, onder andere in het Vondelpark. De speelijst staat in de agenda. Hou je van het nederlandstalige chanson, kom dan zeker een keer kijken.

 • Nieuw materiaal The Originators
  29 juli, 2016

  Nog even wachten en dan is het zover: er komt een nieuwe single van de Originators aan! Uitsluitend op vinyl verkrijgbaar - al doen we er een downloadcode bij. We hebben een mooie klassieker als A-kant gekozen en Pier heeft weer een instrumental gemaakt voor de achterkant. Het hoesontwerp staat weer op mijn naam, dus ik weet al hoe het eruit gaat zien. Klein voorproefje zie je hiernaast. Zeven oktober gaan we 'm presenteren in De Hip, Deventer. Wees erbij!

 • "Compass" solo-CD Rick Kostelijk
  1 september, 2014

  Met gitarist Rick Kostelijk speelde ik eerder al eens in de formatie 'WhoSheDo'. Wat ik toen niet wist, maar nu wel, is dat hij ook eigen stukken schrijft. Een hele CD vol eigen stukken zelfs, die we inmiddels vastgelegd hebben. Met een fijne bezetting bestaande uit Arno van Nieuwenhuizen, Phaedra Kwant, Marius van den Brink, Bert van den Brink (geen familie), Peter Habraken, Rick zelf en ondergetekende. Bovendien had Rick twee dagen voor ons gereserveerd in de Bullet Sound studio met de ongeëvenaarde Han Nuijten aan de mengtafel.

  Het geheel is "Compass" gedoopt en er staan een aantal zeer diverse stukken op, van jazzrock tot symfo tot klassiek-aandoend. Maar oordeel zelf.  De CD is verkrijgbaar via Rick's website www.rickkostelijk.com

 • Zesde plaats in SWK poll 2014!
  31 juli, 2014

  De Slagwerkkrant houdt al jaren een poll onder de lezers. Van alle categoriën spelers en spullen kun je dan je jaarlijkse favoriet indienen. Tot mijn stomme verbazing trof ik dit jaar mijn eigen naam aan op het stembiljet, in de categorie "Percussie Benelux". Ik ga er vanuit dat de redactie alle gerecenseerde spelers aan de lijst toevoegt, en dan zal het stukje over de Grain of Wood CD hier de oorzaak van zijn.

  Uiteraard heb ik één en ander even verspreid op de sociale netwerken en met resultaat: ik ben op de zesde plaats beland! Alle facebookvrienden: bedankt, mensen. Verder natuurlijk een grote buiging en diep gefeliciteerd aan Martin Verdonk met de - zeer terechte - eerste plaats, en alle andere superpercussionisten op het lijstje: van harte! Ik ben vereerd tussen jullie in te staan.

  SWK-poll-2014