Navigate the digital currency realm on voltix momentum crypto platform.

Muziek

 • The Originators
  29 maart, 2015

  Van het album "Be My Baby" de instrumental "Ric Tic". Geschreven door onze onovertroffen trompettist Pier Borkent. U hoort: Chris van der Meer (drums), Janco van der Kaaden (perc), Sophie van Schaik (bas), Remco van Zandvoort (keys), Ulrich de Jesus (gitaar), Pier Borkent (trompet), Sander Loog (baritonsax), Miklós Fürst (tenorsax).


  Bij video vind je meer van The Originators.

 • Anke Timmer
  28 februari, 2015

  Anke Timmer

  Met singer-songwriter Anke Timmer hebben we in 2015 een EP opgenomen: "The Magic Years". Hier het nummer Livin' At My Girlfriends'.
  Gitaar en zang: Anke Timmer, toetsen en zang: Michel Pagie, bas en zang: Rogier Hemmes, percussie en zang: Janco van der Kaaden, electrische gitaar: Marnix Kuipers.

  Leuk? Bij video vind je nog liedje van Anke.

 • Impro met Mike Boddé en Peter Tiehuis
  21 november, 2013

  Een impressie van de 'publieksvriendelijke improvisatie' uit Het Oude Pothuys. Met Mike Boddé, Peter Tiehuis, Arno van Nieuwenhuizen, Frans van der Hoeven en Janco van der Kaaden. Deze improvisatie heeft als trefwoorden: Magisch, Wanstaltig en Strijdlustig. U bent gewaarschuwd.

 • Grain of Wood
  29 juni, 2013

  Acoustisch fusionproject van Eric van de Kerkhof. Opgenomen in Little Big Studio, Ekeren (B) door Peter de Wint.
  Eric van de Kerkhof (gitaar)
  Marko Dekkers (gitaar)
  Janco van der Kaaden (percussie)
  Martin Senders (contrabas)

 • Anne Wolf Trio
  1 december, 2012

  In 2010 nam ik met het Anne Wolf Trio de CD 'Moon at Noon' op. We zaten een week in de Brusselse JET Studio. Later heeft Anne een aantal gast-vocalisten uitgenodigd om op deze opnames te zingen. Dit is een compilatie van een aantal stukken van de cd. Met Anne Wolf (piano), Theo de Jong (bas), Janco van der Kaaden (percussie). Techniek en mix door Michel Andina. De gasten zijn Marcia Maria (vocals), Christa Jerome (vocals) en Mizzy (vocals)

 • Bloedverwanten
  1 december, 2012

  Hier een compilatie van wat muziek die we voor de serie 'Bloedverwanten' gemaakt hebben. Helaas is het nooit gebruikt in de serie (Er wisselden wat mensen in het creative team). Interesse, iemand? U hoort Floris Verbeij (piano, composities), Matijs Wessels (gitaar, composities), Janco van der Kaaden (percussie). Opgenomen in de Sonopoly studio door Joris Holtackers.