Interview Udo Demandt

De redactie van Slagwerkkrant is onlangs verhuisd naar een nieuw pand. Dat moest natuurlijk gevierd worden, vandaar dat we ergens in februari aldaar het glas hieven. Tot zover het officiële gedeelte. Al borrelend (…) kreeg ik de vraag of ik ene Udo Demandt zou willen interviewen. Dat vond ik een leuke vraag, want ik ken Udo al jaren en: hij is nou nét zo iemand die ongemerkt allerlei prachtige dingen doet. Tijd om hem in het zonnetje te zetten, dus. Ik heb een uur bij hem aan de keukentafel gezeten met de memorecorder aan. Het eindresultaat beslaat drie pagina’s in Slagwerkkrant 205. Vooralsnog alleen leesbaar in de papieren versie, zo gauw het online beschikbaar komt zal ik het stuk hier toevoegen.

Op slagwerkkrant.nl kun je in de “Plus”sectie alvast wat extra’s over Udo lezen en zien. Klik hier!